Redken Diamond Oil Shatterproof Shine

 • Effektivitet - 8/10
  8/10
 • Hastighet - 8/10
  8/10
 • Komponenter - 7/10
  7/10
 • Kvalitet - 7/10
  7/10
 • Pris - 4/10
  4/10
6.8/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Redken Diamond Oil anbefales for å gjenoppbygge og gi næring til skadet og svekket hår. Den gir fuktighet, glatthet og glans. Utenom alt dette gjør produktet børsting lettere, beskytter mot den skadelige virkningen av varm luft, og temmer uregjerlig hår. Det hjelper til å sette frisyrer i tillegg til å beskytte hårtuppene mot å flise seg samt mot tap av fuktighet. Takket være produktet skal ikke håret bli krusete eller påvirket av statisk elektrisitet.

Utseendet og tilstanden til hårstråene er definitivt bedre enn før behandlingen.

Redken Diamond Oil inneholder naturlige ingredienser som har nærende og glansgivende virkning. Disse inkluderer ferskenolje, camelinaolje og persilleolje. Den første regenererer skadet hår og bringer glansen tilbake til matt hår. Den andre oljen lukker hårets skjellag og gir glatthet og mykhet ved å fylle inn hullene i hårstrukturen som forårsakes av mekanisk eller kjemisk skade. Den tredje ingrediensen reduserer følelsen av tørrhet og grovhet i håret.

PÅFØRING. Redken Diamond Oil kan brukes så ofte som håret trenger det. Generelt er to eller tre pumper med produktet nok til å pleie håret (doseringen må varmes opp i håndflatene). Oljen kan påføres på noen få måter. For det første kan produktet tas i tørt hår, før vasking. Etter noen minutter må hår og hodebunn sjamponeres, noe som samtidig fjerner oljen. For det andre kan påføringen gjøres før føning og børsting. For det tredje, hvis oljen kombineres med en hårmaske, vil oljen øke farten på regenereringen av hårstråene, siden hodebunnen får betydelig raskere næring. For det fjerde får man mer fuktighet og glatthet når produktet tas på enten vått hår eller tørr hodebunn.

OVERSIKT. Redken Diamond Oil kommer i en flaske på 100 ml. Pakningen er svært hendig siden det følger med en dropper. Med hjelp av applikatoren er det mye lettere å dosere og påføre produktet. Videre har oljen en behagelig duft og er fargeløs. Til tross for den oljete konsistensen er produktet lett å påføre, siden det absorberes raskt.