Davines Ol Oil

 • Effektivitet - 6/10
  6/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 4/10
  4/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.6/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Davines OI Oil anbefales for pleie av alle hårtyper. Produktet kan også brukes til hårstyling og å sette uregjerlig hår. I tillegg gjør produktet børsting lettere, og korter ned fønetiden. Det virker mot frie radikaler, beskytter mot solstråling, lave temperaturer og andre aggressive faktorer fra det ytre miljøet.

Videre gir oljen glans, fuktighet og glatter ut håret, og får det til å se vakrere og sunnere ut dag for dag.

Davines OI Oil inneholder stoffer som pleier håret og gir det næring. De samme ingrediensene sørger for å skynde på transporteringen av aktive stoffer. Disse er roucou-olje og silikonoljer. Den første ingrediensen har beskyttende og elastiserende virkning. På den andre siden hjelper silikonoljer mde nærende stoffene med å trenge inn i hårstrukturen raskere, for å ta bedre vare på den indre hårstrukturen.

PÅFØRING. Bare noen dråper Davines OI Oil er nok til å gi hår og hodebunn ultimat pleie. Produktet må varmes opp i hendene og tas i enten tørt eller vått hår. Produktet bør tas i midtlengdene hvis man fokuserer mest på flisete tupper. Mengden dosering avhenger av type hodebunn, hårlengde, hårets porøsitet og skadenivå. I bunn og grunn kan produktet bare brukes for å gjøre børsting og føning raskere.

OVERSIKT. Davines OI Oil kommer i en flaske på 135 ml, hvor det følger med en pumpe som er lett å bruke. En pakke varer i nesten to år selv om den brukes jevnlig. Det interessante er at flasken som inneholder oljen er laget av miljøvennlig materiale. Produktet har lysegul farge og en vaniljeaktig duft. Det absorberes raskt, noe som effektivt gir næring til hodebunn og hår.