Castor Oil Hollywood Beauty

 • Effektivitet - 4/10
  4/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 4/10
  4/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.2/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Castor Oil Hollywood Beauty er beregnet på å pleie alle hårtyper, inkludert svekket, fint hår og hår som lett faller ut. Hvis den påføres jevnlig, øker den hårveksten, styrker hårsekkene og forbedrer hodebunnens tilstand. I løpet av en måned er det mulig for hårstråene å bli et par centimeter lengre. Videre gir produktet fuktighet, glatter ut og mykgjør håret. Slike resultater er mulige takket være virkningen til de nærende stoffene, som trenger inn til de dypere hudlagene slik at de også når hårsekkene.

Videre begrenser produktet hårtap og talgproduksjon, siden det motvirker flass og flisete tupper.

Castor Oil Hollywood Beauty inneholder flere naturlige ingredienser. For å forklare er disse lakserolje, som forbedrer hårveksten, fuktighetsgivende jojobaolje, E-vitamin som er en naturlig antioksidant, pleiende Saflor-olje, lindrende aloe-ekstrakt, nærende mandelolje samt lanolin og kokasmør.

PÅFØRING. Castor Oil Hollywood Beauty er det eneste produktet i denne rangeringen som må tas i hodebunnen i stedet for i håret. Tross alt brukes det for å øke hårveksten. Glans og næring oppfattes som indirekte men positive resultater. Hvordan bør produktet påføres? Kort sagt må bare en liten mengde av produktet masseres inn i hodebunnen. Produktet må ikke tas i håret, siden dette kan føre til dehydrering og irritasjoner. Videre anbefales det ikke å ta i overdrevne mengder på en gang, siden dette kan gi fett hår og fet hodebunn.

OVERSIKT. Castor Oil Hollywood Beauty kommer i en krukke på 213 gram. Den beskrives som et svært effektivt produkt fordi den varer i opptil et år. I tillegg krever en påføring kun en liten mengde av produktet. Oljen har en delikat duft og tykk konsistens. Den er et av hårpleieproduktene som utfører oppgaven sin som forventet.