Nanoil Hårolje

 • Effektivitet - 9.4/10
  9.4/10
 • Hastighet - 9.8/10
  9.8/10
 • Komponenter - 9.7/10
  9.7/10
 • Kvalitet - 10/10
  10/10
 • Pris - 9.2/10
  9.2/10
9.6/10

Nanoil Hårolje

HÅR – FØR OG ETTER. Nanoil hårolje, uansett hvilken hårtype den er beregnet på (lav porøsitet, medium porøsitet, høy porøsitet), tar effektivt vare på håret og hodebunnen til hver av oss. Takket være dette skjønnhetsproduktet blir håret ditt nok en gang sterkt, vakkert og sunt. Du trenger aldri mer bekymre deg for flisete tupper, fet hodebunn, overdrevent hårtap og den negative påvirkningen som ytre faktorer har på håret ditt.

Resultatene av behandlingen vil overraske deg positivt.

Nanoil hårolje inneholder rikelig verdifulle stoffer. Innholdet til hver versjon av produktet er forskjellig: de ble satt sammen for å ta vare på hår og hodebunn på best mulig måte. Nanoil for hår med høy porøsitet er laget av mandelolje, arganolje, nattlysolje, avokadoolje, marulaolje og bomullsfrøolje. Nanoil for hår med medium porøsitet inneholder macadamiaolje, arganolje, marulaolje, jojobaolje, maracujaolje, kokosolje. Nanoil for hår med lav porøsitet har sibirsk furuolje, kokosolje, arganolje, lakserolje, sheasmør, maracujaolje, babassuolje, monoiolje og cupuacusmør. Til tross for de vegetabilske oljene inneholder hver versjon av Nanoil også vitaminer, stoffer som tar vare på hårets utseende, solbeskyttelse og stoffer som forhindrer overdrevent hårtap.

PÅFØRING. Alle de tre Nanoil-oljene kan påføres i tørt eller vått hår. Du kan bruke dem så ofte du bare vil. Tilsett oljen i yndlingshårmasken din eller en balsam. Gni oljen inn i hårtuppene eller masser den inn i hodebunnen. Nanoil kan også brukes av menn. Når den påføres i skjegg eller bart vil den gi næring og fuktighet til mannlig ansiktshår.

OVERSIKT. Det beste med Nanoil er det faktum at det finnes tre versjoner av produktet; for hår med lav porøsitet, medium porøsitet og høy porøsitet. Hver av oljene kommer i en stor flaske på 100 ml. Produktet har ingen farge, men har en behagelig duft.

Nettside: http://nanoil.no