Orofluido

 • Effektivitet - 4/10
  4/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 6/10
  6/10
3.8/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Orofluido er beregnet for pleie av alle hårtyper. Den beskytter hårstrå og hodebunn mot virkningen av solstråling, lave temperaturer, salt sjøvann og andre faktorer fra vårt ytre miljø. Videre har produktet fuktighetsgivende, regenererende og styrkende virkning. Det kan påføres i frisørbehandlinger, inkludert varmestyling (krøller, føning, retting). Videre beskytter produktet hårtuppene mot å flise seg og miste fuktighet.

Oljen har en lett formel som gjør at man unngår at håret klumper seg sammen eller blir tynget ned.

Orofluido har en rik sammensetning som består av arganolje, cyperusolje og linfrøolje. Alle stoffene gir næring og regenerering, glatter ut og mykgjør i tillegg til at de har beskyttende virkning og virker mot frie radikaler. Videre tar ingrediensene ikke bare vare på håret, men også hodebunnen og hårsekkene.

PÅFØRING. Orofluido kan påføres i vått og tørt hår. Det er nok med bare en liten mengde av produktet for å glatte ut håret og gi det næring og glans. Påføring i vått hår korter ned fønetiden og gjør børsting lettere, mens påføring i tørt hår forhindrer floking, temmer uregjerlig hår og pleier flisete tupper. Hvis produktet kommer i øynene anbefales det å rense dem med en stor mengde ferskvann.

OVERSIKT. Orofluido kommer i en vakker flaske som er dekorert med orientalske mønstre og har en størrelse på 100 ml. Produktet er også tilgjengelig i mindre versjoner på 25 ml. Pakken har ingen applikator, og derfor må produktet helles i håndflaten rett fra flasken. Videre har Orofluido en mørkegul farge og vaniljeaktig duft.