Moroccanoil Light Oil Treatment

 • Effektivitet - 7/10
  7/10
 • Hastighet - 7/10
  7/10
 • Komponenter - 6/10
  6/10
 • Kvalitet - 7/10
  7/10
 • Pris - 6/10
  6/10
6.6/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Moroccanoil Light Oil Treatment er utformet for å pleie alle hårtyper, spesielt fint, svakt og delikat hår. Den har regenererende og styrkende virkning. Produktet kan brukes til varmestyling, siden det beskytter håret mot høye temperaturer. Videre gir produktet håret glans, fuktighet og næring. Det styrker hårsekkene, motvirker hårtap og sprøhet. Dette blåmerkede produktet gjenoppbygger skadde hårstrå og beskytter dem mot mekanisk og kjemisk skade. Før behandlingen begynte var håret svakt og lett å brekke av.

Med hver eneste påføring ble hårstråene sterkere og sterkere (hårtuppene ble faste og skjellaget lukket seg).

Moroccanoil Light Oil Treatment inneholder flere dyrebare ingredienser. Blant annet finner man to oljer – argan og linfrø. Arganolje er en naturlig antioksidant siden den beskytter hår og hodebunn mot frie radikaler, bremser aldringsprosessen, gjør regenerering av hudcellene mulig og forebygger for tidlige grå hår. Linfrøolje gir håret glans, mykhet og gjenoppbygger den naturlige lipidbarrieren. Produktet inneholder ingen kunstige stoffer, inkludert parabener.

PÅFØRING. Moroccanoil Light Oil Treatment kan påføres i både tørt og vått hår. Når den tas i tørt hår, temmer den uregjerlig hår, beskytter hårtuppene mot å flise seg, og gir mer glans. Når den tas i vått hår, som allerede er vasket og renset, gjør oljen håret lettere å gre, og korter ned fønetiden. Det som er interessant er at oljen kan kombineres med en balsam eller hårmaske du liker, for å gjøre prosessen med å pleie håret ditt bedre. Videre kan produktet blandes med hårfarge for å gjøre fargen mer intensiv og hjelpe den å holde seg lengre.

OVERSIKT. Moroccanoil Light Oil Treatment virker som forventet. Påføringen kan oppfattes som vanskelig siden det ikke følger med noen applikator. Produktet er tilgjengelig i to størrelser – 25 ml og 100 ml. Det har en dypt gul farge og en behagelig duft.