Kemon Bellessere

 • Effektivitet - 6/10
  6/10
 • Hastighet - 6/10
  6/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 6/10
  6/10
5.8/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Kemon Bellessere-oljen anbefales for å pleie alle hårtyper. Takket være den lette formelen får produktet ikke håret til å klumpe seg sammen, og tynger det heller ikke. Det har regenererende, nærende og beskyttende virkning. Derfor kan det brukes til varmestyling av håret, for å beskytte hårstråene mot den skadelige virkningen til solstråling, eller beskyttelse mot de kunstige stoffene som finnes i noen renseprodukter for hår og hodebunn. Videre mykgjør oljen håret og gjør det glansfullt.

Som en konsekvens av dette blir håret silkeaktig å ta på.

Kemon Bellessere inneholder arganolje og linfrøolje. Den første ingrediensen er rik på Omega 6-fettsyrer og vitamin E. Disse stoffene virker mot frie radikaler og er styrkende, i tillegg til at de motvirker for tidlig gråning av håret og overdrevent hårtap. Når det gjelder linfrøoljen, gir den fuktighet og gir håret glans. Videre gjør den også håret fleksibelt.

PÅFØRING. Kemon Bellessere kan brukes i daglig hårpleie som et regenererende, nærende og forskjønnende produkt. Alt som må gjøres er å varme opp oljen i hendene og ta den i håret. En ekstra omgang kan gnis inn i skadede hårtupper. Videre vil produktet også være nyttig for typiske frisørbehandlinger som føning, styling, retting eller krølling. Ved å påføre produktet før alle disse skjønnhetsprosedyrene, kan vi beskytte hårstråene mot fuktighetstap siden tuppene beskyttes mot å flise seg.

OVERSIKT. Kemon Bellessere har oppfylt oppgaven, noe som betyr at den ga næring til og gjenoppbygde skadet hår. Pakningen, en flaske på 125 ml, har også en pumpe som gjør det enkelt å påføre oljen. Konsistensen er delvis flytende og gjør det lettere å påføre produktet, siden den bidrar til bedre absorbering av alle de aktive stoffene. Produktet har en svært behagelig duft og har lysegul farge.