GOLDWELL Elixir

 • Effektivitet - 7/10
  7/10
 • Hastighet - 5/10
  5/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 7/10
  7/10
6.0/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Den viktigste oppgave til GOLDWELL Elixir er regenerering av skadet hår. Takket være produktet er ikke lenger håret tørt, svekket, skadet eller matt. Videre har produktet fuktighetsgivende, utglattende og styrkende virkning. Det beskytter mot varmestyling, hyppig farging eller eksponering mot forskjellige frisørbehandlinger. I tillegg beskytter produktet hårtuppene mot å flise seg og å miste fuktighet.

Denne gylne eliksiren styrker hårsekkene og lindrer mulige irritasjoner som kan utvikle seg i hodebunnen.

GOLDWELL Elixir inneholder to ingredienser som gjør at håret blir sunnere og vakrere. Disse er arganolje og tamanuolje. Den første oljen er rik på mineraler, fettsyrer og vitaminer. Disse stoffene sørger for å gi dyp næring, styrke og hårpleie. Den andre ingrediensen, tamanuolje, har regenererende virkning. Den kan brukes som et produkt som gir behandling mot hodebunnsplager.

PÅFØRING. Det finnes to måter å bruke GOLDWELL Elixir på. Når den påføres i vått hår, blir det enklere å børste håret, og føningen går raskere. Når den tas i tørt hår, gir produktet håret glans, beskytter hårtuppene og forhindrer statisk elektrisitet. Videre kan oljen brukes for å sette frisyren, eller som et produkt som gjør styling enklere. En flaske varer i omtrent tre måneders daglig bruk.

OVERSIKT. Den største fordelen til GOLDWELL Elixir er muligheten for å bruke den på alle hårtyper. Selve påføringen er enkel på grunn av dropperen til 100-millilitersflasken. Videre har produktet en behagelig duft og er fargeløs. Produktet er beregnet på kvinner.