Kerastase Ultime Elixir

  • Effektivitet - 8/10
    8/10
  • Hastighet - 6/10
    6/10
  • Komponenter - 8/10
    8/10
  • Kvalitet - 7/10
    7/10
  • Pris - 7/10
    7/10
7.2/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Kerastase Ultime Elixir anbefales for å gi næring til alle hårtyper, inkludert uregjerlig hår. Takket være produktet blir håret håndterlig, setter seg lettere og er lettere å gre. Videre gjør produktet håret glattere, gir det næring og gir fuktighet til skadet hår. Det beskytter mot virkningen av aggressive faktorer fra vårt ytre miljø, solstråling og kunstige stoffer som kan finnes i innholdet til noen renseprodukter. Men den største fordelen til oljen er virkningen, som forbedrer tilstanden til håret og hodebunnen.

Før påføring av produktet var hårstråene dehydrerte, glansløse, svake og sprø siden hårsekkene fikk lite næring.

Kerastase Ultime Elixir inneholder fire ingredienser som gir hodebunn og hår alle de viktige stoffene de trenger. Ingrediensene er maisolje, arganolje, kameliaolje og pracaxiolje. Alle gir sunn glans, dyp næring, virkning mot frie radikaler og gjør håret glattere. Videre tar de vare på hodebunnen ved å motvirke flass, for tidlig grå hår og overdrevent hårtap.

PÅFØRING. Kerastase Ultime Elixir kan påføres på flere måter. For det første kan produktet tas i håret før vasking. På denne måten fjerner produktet alle hårstylingprodukter (gelé, mousse, hårspray osv.). Kerastase Ultime Elixir må vaskes av med en sjampo 15 minutter etter påføring. For det andre kan oljen tas i vått hår for å glatte det ut og gi fuktighet. Denne typen påføring gjør håret lettere å gre. For det tredje kan produktet tas i håndkletørket hår, rett før føning. Takket være denne prosedyren får håret ekstra beskyttelse fra den varme luften og er mer håndterlig etterpå. For det fjerde kan oljen påføres i tuppene for å hindre at de fliser seg.

OVERSIKT. Kerastase Ultime Elixir er et universelt produkt – det virker perfekt på hver hårtype. Flasken inneholder 100 ml av produktet, er hendig, og gjør det lett å fordele produktet. Det er svært effektivt, og produktet har delikat duft og er fargeløst.