Dove Advanced Hair

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 3/10
  3/10
 • Komponenter - 3/10
  3/10
 • Kvalitet - 3/10
  3/10
 • Pris - 7/10
  7/10
4.2/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. Dove Advanced Hair oil anbefales for alle hårtyper. Den har nærende og fuktighetsgivende virkning. I tillegg er den i stand til å gi håret glans. Videre regenererer produktet skadet og dehydrert hår samt tuppene. Det beskytter hår og hodebunn mot den skadelige virkningen fra solstråling, frie radikaler og urenheter som kommer fra det ytre miljøet. Videre gjør produktet børsting, føning, styling og å sette håret enklere.

Til slutt er produktet i stand til å forhindre krusethet og statisk elektrisitet.

Dove Advanced Hair-oljen er laget av ingredienser som macadamiaolje, kokosolje, søtmandelolje og granateplefrøolje. Hensikten bak disse stoffene er næring, fuktighet og å gi hår, hodebunn og hårsekker pleie. Oljen inneholder smørende stoffer – mineralolje (parafin).

PÅFØRING. Dove Advanced Hair kan påføres i vått og tørt hår. Tre eller fire porsjoner av produktet må fordeles i håret og deretter masseres inn i det. Denne påføringsmetoden gjør ikke bare børstingen lettere, men korter ned fønetiden. Som nevnt tidligere kan produktet påføres i tørt hår for deretter å sjamponeres etter 30 minutter. Når det tas i tørre hårstrå, gir oljen glans og glatthet. Produktet kan også tilsettes en hårmaske eller balsam for å få begge produktene til å virke bedre.

OVERSIKT. Dove Advanced Hair kommer i en flaske på 100 ml. Pumpen som følger med flasken gjør det lettere å fordele jevn dosering av produktet. En enkelt pakke holder til flere måneders bruk. Produktet har en noe søt duft som ikke er irriterende. Oljen er fargeløs.