KHADI Vitalising Hair Oil

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 4/10
  4/10
 • Komponenter - 7/10
  7/10
 • Kvalitet - 5/10
  5/10
 • Pris - 6/10
  6/10
5.4/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. KHADI Vitalising Hair Oil er beregnet på pleie av hår som er skadet, som lett faller ut og som er sprøtt. Nøkkelfunksjonen til produktet er å øke farten på hårveksten og å påvirke tettheten (gjøre håret tykkere). Videre motvirker produktet for tidlig grå hår og overdrevent hårtap. Det styrker hårsekkene ved å forlenge livssyklusen deres. Vitalising Hair Oil motvirker flass, fet hodebunn og andre hudproblemer. Takket være oljen blir håret sunt og sterkt. Det overraskende under behandlingen er at fremveksten av babyhår blir tydelig synlig. I tillegg gjør produktet håret mørkere, hjelper med styling, mykgjør og gjør lokkene glansfulle.

Produktet kan også brukes til å regenerere flisete tupper.

KHADI Vitalising Hair Oil inneholder rikelig nærende og pleiende stoffer. Blant disse finner vi sesam-, kokos-, lakser-, rosmarin- og gulrotfrøolje. Dette produktet inkluderer også noen indiske urter som har til hensikt å gjenopprette glansen og gi hårstråene styrke, regenerering og fleksibilitet. Alle elementer i KHADI Vitalising Hair Oils innhold er 100% naturlige – de dyrkes på en miljøvennlig måte.

PÅFØRING. KHADI Vitalising Hair Oil kan påføres to eller tre ganger i uken – behandling som utføres på denne måten genererer best mulig utfall. Produktet bør tas i hodebunnen to timer før sjamponering. Bare én skje av produktet må masseres inn i hodebunnen, helt ved røttene. I tillegg anbefales det å gi hodebunnen en kort massasje, noe som vil styrke hårsekkene og øke blodsirkulasjonen.

OVERSIKT. KHADI Vitalising Hair Oil kommer i en 100 ml-flaske som har en dropper. Påføringen er ikke bare banal, men tar ikke mye tid. Produktet absorberes så fort det tas i. Oljen har lysegul farge og en urteaktig duft. Pakningen varer til behandling i flere måneder. Oljen har ikke blitt testet på dyr.