L’Oréal Mythic Oil

 • Effektivitet - 5/10
  5/10
 • Hastighet - 4/10
  4/10
 • Komponenter - 5/10
  5/10
 • Kvalitet - 6/10
  6/10
 • Pris - 7/10
  7/10
5.4/10

olejek do włosów

HÅR – FØR OG ETTER. L’Oréal Mythic Oil er beregnet på å pleie hver hårtype. Grunnfunksjonen kan beskrives som: næring, lysning og å gi hjelp til å temme uregjerlig hår. Videre tynger ikke produktet ned håret eller får det til å klumpe seg sammen, på grunn av sin lette konsistens. I stedet blir hårstråene glattere i tillegg til å lettere kunne børstes og settes. I tillegg får håret en sunn glans og mykhet under behandlingen. Oljen virker også på en varmebeskyttende måte – den kan brukes under hårsetteprosedyrer hos frisøren, som retting, krølling og føning. Produktet regenererer skadede tupper og dehydrert hår.

Det er også i stand til å styrke hårsekkene.

L’Oréal Mythic Oil inneholder mange dyrebare ingredienser som sørger for å pleie både hodebunn og hår. I produktet finner vi avokadoolje og druefrøolje. Disse oljene er rike på stoffer som gir hårstråene dyp næring. Disse stoffene er omega 3 og omega 6-fettsyrer, i tillegg til følgende vitaminer: A, B1, B2 og D.

PÅFØRING. L’Oréal Mythic Oil kan påføres på to forskjellige måter. Produktet kan tas i fuktig eller tørt hår. I det første tilfellet gjør produktet børsting lettere og føning raskere, i tillegg til at hårstråene blir myke og behagelige å ta på. Når det tas i tørt hår, hjelper oljen å temme uregjerlig hår. I tillegg er den i stand til å gjøre håret glansfullt og forhindre krusethet og statisk elektrisitet.

OVERSIKT. L’Oréal Mythic Oil utfører oppgaven med hell. Bare en påføring er nok til å merke at hårstråene er velnærte og regenererte. Pumpen som følger med flasken gjør det lettere å fordele produktet. Den halvflytende konsistensen gjør at produktet absorberes raskt. Produktet har en svært behagelig duft som blir værende lenge i håret L’Oréal Mythic Oil er fargeløs.